Bijeenkomst jonge EU-juristen in Leiden

Contentverzamelaar

Bijeenkomst jonge EU-juristen in Leiden

Op 1 oktober 2008 zal de 'STudiekring Europees Recht' (STER) nieuw leven worden ingeblazen. Deze kring richt zich in het bijzonder op jonge juristen, ook binnen de overheid, die geïnteresseerd zijn in het recht van de Europese Unie. De bijeenkomst bestaat uit een lezing door dr. Ton van den Brink (WRR, UU) en wordt gevolgd door een discussie. Het ECER beveelt deze bijeenkomst warm aan voor alle ‘jonge’ Europeesrechtelijke juristen.

De STER is een onderdeel van de NVER (Nederlandse Vereniging Europees Recht). Het doel is een platform te creëren waarbij de juristen elkaar kunnen leren kennen en een netwerk kunnen vormen.

Dr. Ton van den Brink zal een korte lezing houden rond het thema het "Europees recht van de toekomst; de Europees recht jurist van de toekomst". Aansluitend zal er ruimte zijn voor discussie, die uitmondt in een borrel waarbij ruimschoots mogelijkheid bestaat om verder met elkaar kennis te maken en ideeën uit te wisselen voor de studiekring.

De bijeenkomst vindt plaats op 1 oktober as. in het ‘Juridisch café’ van de Universiteit Leiden (aan de Steenschuur 25). Vanaf 17:00 staat er koffie en thee klaar. Als je aan deze bijeenkomst wil deelnemen, stuur dan uiterlijk vrijdag 26 september een e-mail naar j.e.van.den.brink@law.leidenuniv.nl of H.J.vanHarten@uva.nl).